25 Şubat 2011 Cuma

sonunda başardık:))))))

evet dostlar, benim paşa 1 yaş doğum gününde hediye edilen şu şekilli parçaları doğru deliklerden  içine atılan oyuncağını doğru bir biçimde doldurmayı başardı.

aslında pek bi önemli gibi görünmese de, bendeniz panik anne pek bi önemsiyordum bu oyuncağı. yok motor gelişimi için.(yalannnn)hatta bi ar a bütün oyuncakları kaldırıp bu oyuncağı ile oynasın dedim. bundan dolayımıdır bilmem çocuk kendini mutfak çekmeceleri ile oyalamaya başladı. iyi mi ettim kötümü bilinmez. ama yavrucuğum uzunca zaman yüz vermedi bu oyuncağa. neyseki 20 gündür oynuyoruz ufaktan ve çözdük artık bu icadı...

doruğu bilmem ama bendeniz panik anne rahatladım.bu kadar abartmamın sebebi bizden 1 ay küçük olan utku bu oyuncağın çözeli bi  5 ay oluyor. ve en sevdiği oyuncakmış...ben bunu duyunca başladım dorukla oyuncağı kaynaştırmaya ama anca işte:))


ya işte böyle arkadaşlar, bir anne olarak yapmamam gereken bişey yavrumu diğer kuzucuklarla kıyaslama işi.ne yapıyım tutamıyorum bazen...
bu arada başardıklarımız bununla bitmiyor.o ennn kabasından, tutma yerleri meyve resimli olan puzzlede yapıyor.(maşallah lütfenn)

ama hala 1 saate anca uykuya dalıyor. çoğunlukla ben ondan önce uyuyorum.
hala zorla yemek yiyor.
hala konuşmuyorrrrrrrrr.
neyse karar verdim kıyas yapmamaya:( yani inşallah )....
bütün kuzuları öpüyoruz....

5 yorum:

  1. Sibelcim, bosver kiyas yapma, bizimkisi hala donemiyor, kafasini uzun sure kaldiramiyor. Hepsi ayri bunlarin. Biz cocuklarima bakalim yeter :)

    YanıtlaSil
  2. gülom(ben bu ismini çok seviyorum.yani bu halini)valla haklısın.ama işin içinde analık olunca dert etmeden durulmuyor...

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Mail adresinize ulaşamadığım için buradan yazıyorum. Bir sosyal sorumluluk projesiyle ilgili görüşmek isterim sizinle. aylins@sesliharfler.net adresinden bana ulaşırsanız çok sevinirim.

    Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. mimin var bende cevaplamak istersen tabi:)
    sevgiler

    YanıtlaSil